Ekrem İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na "Ağanın eli tutulmaz" göndermesi

TAKİP ET

Ekrem İmamoğlu'nun, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Ağanın eli tutulmaz" cevabı sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gençlerle yine bir kafede buluşarak, gençlerin sorunlarını dinledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde gençlerle birlikte sohbetlerini sürdürüğü sırada kendisine eşlik eden Ekrem İmamoğlu'na takılarak "Başkan bizim hesabı kim ödeyecek ya" dedi. İmamoğlu da, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konya'daki kahve ısmarlamak isteyen gence verdiği yanıtı hatırlatarak "Ağanın eli tutulmaz" dedi. Verilen cevap üzerine gülüşmeler yaşandı. O anlar partililer tarafından kayıt altına alındı.

İşte o görüntüler:

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gençlerle bir kafede kahve içerek sohbet etmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında oturan bir genç ise, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na kahve ısmarlamak istedi. Gencin isteğini kırmayan Kılıçdaroğlu, "Ağanın elini tutulmaz" diyerek yanıt vermiş ve kahve teklifini kabul etmişti

Kılıçdaroğlu, gençle arasında geçen konuşmasını İmamoğlu ile paylaşarak "Değil mi başkan, dedi ki; Ne içersin? Dedim, ağanın eli tutulmaz ne ısmarlarsanız içelim" dediğini aktardı. İmamoğlu da "Tamam" diyerek teklifi kabul etti. Kılıçdaroğlu, bunun üzerine "O zaman başkana sert bana da sütlü bir kahve olsun" demişti.