Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Teşekkür edebileceğimiz bir iş birliğimiz olsa keşke"

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Cumhur İttifakı'nda bize tek kreş yeri tahsisi yapan belediye Silivri oldu. Tahsis etti, biz de yaptık. Bu vadiyi de işbirliğiyle yaptık. Başkanımız da bize teşekkür etti. Ben de Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür edebileceğimiz bir işbirliğimiz olmasını isterdim" açıklamasında bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Boğluca Yaşam Vadisi'nin açılış töreninde konuştu.

150 mahalleye 150 kreş açma hedefi kapsamında Silivri Belediyesinin Cumhur İttifakı içerisinde kreş için yer tahsisi yapan tek belediye olduğunu belirten İmamoğlu, iş birliği nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti.

İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Tahsis etti, biz de yaptık. Keşke her belediye bunu yapsa” diyen İmamoğlu, “İş birliğinden biz kaçmıyoruz ki. Bu güzel bir şey. Buralarda birbirimize teşekkür edeceğiz. Bu vaadi işte birbirine olan iyi niyetli yaklaşımla yapamadığı ya da geç kaldığı yerde biz yine desteğe hazırız.

Volkan Bey Silivri'de hizmet ederken başka Silivrililer var da biz hizmet ederken başka Silivriler mi var? İnsanımıza hizmet ediyoruz. İlçe belediye başkanlığı yaptım. Benim yaşadığım sıkıntıları ben Volkan Bey'e çektirmem. Bu anlayış, ülkemize yayılmalı.

Sayın Cumhurbaşkanımıza bu kürsüden teşekkür edebileceğimiz bir iş birliğimiz olsa keşke. Sayın Cumhurbaşkanına, bakanlara buradan teşekkür etmeyi yürekten isterim. Bana bunu yaşatmadılar, yaşatmıyorlar. Keşke yaşatsalar."

Erdoğan Ekrem İmamoğlu İBB Silivri