Ekrem İmamoğlu'ndan 6 lidere mesaj: Türkiye'nin önemli meselelerine de çözüm getireceklerine inancım tam

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 muhalefet partisi liderinin bir araya geldiği toplantının ardından yeni bir açıklama yaptı. İmamoğlu, "Türkiye'nin önemli meselelerine de çözüm getireceklerine inancım tam" dedi.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Deva Partisi'nin Genel Başkanları dün Ankara'da bir araya geldi. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için anlaşan liderler, sistemi 28 Şubat'ta halka açıklayacak.

Liderlerin görüşmesinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İmamoğlu, "Türkiye’nin önemli meselelerinin çözümüne de öneriler getireceklerine inancım tam" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması şöyle:
‘Dostlarımızla kazanacağız’ diyerek yola çıkmıştı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Ülkemizin güçlü parlementer sistem, güçlü meclis geleneğini canlandırmak için çalışan partilerimizin, Türkiye’nin önemli meselelerinin çözümüne de öneriler getireceklerine inancım tam.

Kutuplaşmanın, yoksulluğun, liyakatsizliğin, hesap vermezliğin ülkenin kaderi olmadığını göstereceklerine de ayrıca kalpten inanıyorum. Altı Genel Başkanımıza bir kez daha minnet duygularımı iletiyorum.

ekrem imamoğlu ibb istanbul 6 lider güçlendirilmiş parlamenter sistem chp iyi parti deva gelecek saadet demokrat