Ekrem İmamoğlu: Bu ara eve yolum az düşüyor, çiçeği eşim Dilek'e götüreceğim

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Amasya'da konuştu. İmamoğlu, kendisine çiçek veren bir vatandaşa "Bu ara eve yolum az düşüyor, çiçeği eşim Dilek'e götüreceğim" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Merzifon'un ardından Amasya'ya gitti. Büyük bir coşkuyla karşılanan İmamoğlu, açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu, konuşma yaptığı sırada kendisine çiçek veren yaşlı bir kadına "Güzel anneciğim sağ ol, var ol. Ellerinden öpüyorum. Bu nazarlığı kendime aldım, cebime koyacğaım. Çiçeği de bu ara eve yolum az düşüyor, çiçeği eşim Dilek'e götüreceğim" dedi.

İşte o anlar:

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının satır başları şöyle oldu:

"Milletimizle beraber bolluk ve bereketle ıslanacağız. Umutla, bereketle, bollukla, birbirini severek, coşarak tatlı tatlı ıslanacağız.

Demokrasi aşığı bir milletiz. Özgürlüğünden taviz vermez bir milletiz. Bizi kimse zapt edemez, alıkoyamaz. 

Çocuklarımızın geleceği için buradayız. Çocuklarımızın geleceği için toplandık. Gençlerimizin yüzü gülsün diye buradayız. Kadınların toplumdaki yeri güçlensin diye, kadına şiddete karşı olduğumuz için buradayız. 

1,5 yıl öncesi ile karşılaştırdığımızda yarı yarıya fakirleştik. 

Bu memleket farklılıklarıyla çok güzel değil mi? Biz 6 liderin olduğu masada o farklılığın zenginliğini taşıyoruz. O farklılığın zenginliğiyle milletimize hizmet edeceğiz. 'Ben ne dersem o olur'dan kurtulacağız. Hayatı boyunca 'ben, ben, ben' diyenden kurtulacağız.

Bu süreçte bölünmeyeceğiz. Birliğin gücünü göstereceğiz. Birlikte kazanacağız. Bir avuç insanın dönemi bitiyor. 

Biliriz kazanmayı. Kazananlar kulübü değişti. Eskiden bir avuç insandı. Şimdi millet kazanıyor. Milletin dönemi başlıyor. Bir avuç insanın dönemi bitti bitecek. Birlikte kazanacağız.

Bu akıl 4 yıldır benimle uğraşıyor. Siz anladınız kimin uğraştığımı. Bir insanın gönül gözü kör olmasın. Onları da iyileştireceğiz. Bu lafları bana yetiştireceğine masada dosya var. İmza at zaten 1 ay sonra gidiyorsun. 300 otobüs alacağız onun imzasını at. Metroya kredi alacağız onun imzasını at. İmzayı atmaktan bile geri duran insanlar bunlar. 

Partizanlığı İstanbul'dan söküp attık, şimdi de devletimizin bütün kurumlarından söküp atacağız. Bu seçimi sadece Millet İttifakı'na oy verenler için kazanmıyoruz. Seçimi 86 milyon için kazanacağız. 86 milyon insanı zengin etmeye geliyoruz. 

Üstümde kalmasın, size Mansur Yavaş'ın da selamlarını getirdim. Biz birbirimize hem vekiliz, hem kefiliz. Birbirimizden şüphe etmeyiz. Çünkü hedefimiz tek, milletin kazanması. İşimiz de kolay. İşi gücü 'ben' diyen akla 14 Mayıs'ta 'güle güle' dememiz için birliğin gücüne inanacağız. Asla bölünmeyeceğiz. Acelemiz var. Bir gün bile kaybedemeyiz. 14 Mayıs'ta seçimi kaybedemeyiz. Onun için birliğin gücüne inanacağız. "

Ekrem İmamoğlu çiçek Dilek İmamoğlu Amasya