Ekrem İmamoğlu: "Atatürk Havalimanı'ndan korsan tören yaptılar"

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'un Fethi'nin 569. yılı kutlamaları kapsamında Maltepe Miting alanında konuştu. İmamoğlu,' İstanbul'un belediye başkanını davet etmekten bile korkuyorlar.' dedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu AKP ve MHP’nin Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği Fetih mitingine sert sözlerle yüklendi. Töreni “korsan” olarak değerlendiren İmamoğlu, “Beni ve Bakırköy Belediye Başkanımızı davet etmediler. Korktular” diyerek tepki gösterdi.

“FETİH YILDÖNÜMÜNÜ BÖLMEK İÇİN BİLE ÇABA SARF EDİYORLAR”
İmamoğlu’nun Maltepe Miting Alanı’nda yaptığı açıklama şöyle:
“Bugün Atatürk Havalimanı’nda korsan bir tören ekleyerek Fetih yıldönümünü bölmek için bile çaba sarf ediyorlar. Size mesaj atarak buraya gelin dedim mi? Eğer gelmezseniz işinizden olacaksınız dedim mi? Beraber geleceğe umutla bakacağız. Ama bu arkadaşlar öyle yapmıyor. İstanbul’un göbeğinde adını bile söyleyemiyorlar. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi. Millet Bahçesi Atatürk Havalimanı. Atatürk Havalimanı Bakırköy’de. Bizim Bakırköy Belediye Başkanını bile davet etmediler. Atatürk Havalimanı uzayda değil. İstanbul’un belediye başkanını davet etmekten bile korkuyorlar.”

ekrem imamoğlu ekrem imamoğlu fetih töreni