Ekran görüntüsü almak tarih oluyor

TAKİP ET

Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Twitter'da, iddialara göre ekran görüntüsü almak artık mümkün olmayacak. Yeni gelecek olan özellikle birlikte, kullanıcılar, bir tweetin ekran görüntüsünü almak istediğinde farklı seçenekler ile karşılaşacak.

Sosyal medya platformlarından Twitter, tweet düzenleme özelliğini test etmesinin ardından yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor.

İddialara göre Twitter, kullanıcıların ekran görüntüsü almasını engellemek için yeni bir geliştirme üzerinde duruyor.

Twitter’da kullanıcılar, başkalarıyla paylaşmak istedikleri tweetin ekran görüntüsünü alabiliyor. Böylece insanlar uygulamaya girmeden başka kullanıcılarının tweetlerini okuyabiliyor.

Twitter, yeni getireceği özellik ile bunun önüne geçmek istiyor. Sosyal medya danışmanı Matt Navarra’nın Twitter’dan yaptığı paylaşıma göre kullanıcılar, ekran görüntüsü aldıklarında farklı bildirimler görülüyor.

Yeni özelliği deneyen kullanıcılardan bazıları “Bağlantıyı Kopyala” seçeneği ile karşılaşırken bazı kullanıcılar ise “Tweeti Paylaş” seçeneği ile karşılaştı.

Birçok kişi, Twitter’ın bu adımının daha fazla kişinin Twitter uygulamasını kullanmaya teşvik edeceğine yönelik olduğu tahmininde bulundu.

İşte yeni özellik:

 

twitter ekran görüntüsü