Egemen Bağış'ın devletin uçağında içtiği şampanyanın değeri 32 bin lira!

TAKİP ET

Egemen Bağış'ın AB Başmüzakerecisi olduğu 2011 yılında çekilen fotoğrafındaki şampanyanın fiyatı dudak uçuklattı. Bağış'ın devletin uçağında içtiği şampanyanın değerinin 32 bin TL olduğu öğrenildi.

Egemen Bağış'ın sosyal medyaya düşen şampanyalı fotoğrafları en çok paylaşılanlar arasına girdi. 2011 yılına ait olduğu belirtilen fotoğrafta devletin uçağında şampanya patlatılıyor.

O dönem FETÖ'nün Zaman Gazetesi'nde yazan Ali Bayramoğlu ile yapılan şampanyalı seyahatin yaklaşık 2 saat sürdüğü belirtiliyor. 

Parası devletin kasasından çıkan şampanyanın değeri ise dudak uçuklattı.

Egemen Bağış'ı şekilden şekile sokan şampanyanın değerinin ise 32 bin TL olduğu ortaya çıktı.

DEVLETİN UÇAĞIYDI, ŞAMPANYA BAKAN'IN İKRAMIYDI!
Uçakta bulunan ve fotoğraflarda yer alan Gazeteci Ali Bayramoğlu, şu an Prag Büyükelçiliği görevinde bulunan Egemen Bağış ile çekilen fotoğrafının 2011 yılına ait olduğunu söyledi.

Bayramoğlu, uçağın firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a ait olduğu iddiasına ilişkin "O fotoğraf 2011'de Egemen Bağış AB Başmüzakerecisi iken şimdi hatırlamadığım bir ülkeye yaptığı resmi yurtdışı ziyareti dönüşü devletin uçağında çekildi. Ben de gazeteci olarak o ziyareti izlemiştim. O tarihlerde Sezgin Baran Korkmaz muhtemelen henüz Kars’taydı. Şampanya da herhalde Bakan'ın ikramıydı" dedi.

İnşaattan düşen üniversite öğrencisi Nedim Yurtdaş hayatını kaybetti

egemen bağış uçak şampanya akp ak parti