Efsane Dizi Geri Mi Dönüyor?

TAKİP ET

Yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine sahip olan, herkesin beğenisini kazanan 'Avrupa Yakası' dizisi hakkında, final yapmasının ardından geçen 15 yıla rağmen sık sık "Geri dönüyor" haberleri çıkıyor. Dizinin senaristi Gülse Birsel bu iddiaları net bir şekilde yalanladı.

Nişantaşı'nda yaşayan Sütçüoğlu ailesi ile Avrupa Yakası dergisi çalışanlarının hikayesini anlatan 'Avrupa Yakası' dizisinin hayranları, dizinin final yaptığı 2009 yılının üzerinden 15 sene geçmesine rağmen dizinin yeni bölümlerle yayınlanmasını bekliyor.

2004 yılında başlayan 2009'da final yapan dizi hakkında sık sık 'Geri mi dönüyor?' haberleri çıkıyor. Gülse Birsel bu iddialara sosyal medya hesabından kesin bir dille yanıt vererek kapıları kapattı.

Birsel yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Avrupa Yakası geri dönüyor” haberi palavra. Haberi uyduran bir de karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz filan uzuun uzun sallamış. Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim."