Edison Cavani, Fenerbahçe'ye mi gelecek? Cavani'nin menajeri İstanbul'da

TAKİP ET

Yeni sezonda 3 kulvarda yarışacak olan Fenerbahçe, gol hattını güçlendirmek için forvet arayışını sürdürüyor. Son olarak Manchester United forması giyen Edinson Cavani'nin menajerinin İstanbul'a geldiği ve Fenerbahçeli yöneticilerle 2 kez görüştüğü belirtildi.

Listesindeki yıldızlarla temaslarını sürdüren Fenerbahçe, gündemine dünyaca ünlü bir santrforu aldı. Nokta atışı bir hücum oyuncusuyla kadrosunu güçlendirmek için arayışını sürdüren sarı-lacivertliler için Brezilya'da müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Fotomaç'ın Brezilya basınından derlediği habere göre, bonservisi elinde olan Uruguaylı golcü Edinson Cavani'nin abisi ve menajeri Walter Guglielmone, İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle masaya oturdu.

Haberde, 35 yaşındaki Cavani'nin, menajerinin Fenerbahçe için vereceği olumlu haberi beklediği kaydedildi. Bonservisi elinde olan Uruguaylı yıldızı ikna etmek için yıllık maaşın yanında imza parası formülü geliştirilecek.

GEÇEN SEZON DÜZENLİ OYNAYAMADI

Son olarak İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giyen Edinson Cavani, 2021-22 sezonunu 20 maçta 2 gol 2 asistle tamamladı. Cavani, 2020-21 sezonunda ise 39 maçta 17 gol 5 asist üretti.

 

Edison Cavani Fenerbahçe forvet golcü Uruguay Cavani