Edis, konser sırasında kendisine atılan telefonu tekmeyle geri atarak akıma son verdi.

TAKİP ET

Adana'da konser veren Edis, sahnedeyken kendisine fırlatılan cep telefonuna tekme atarak geri yolladı. O anlar kameraya yansıdı.

Son dönemde başlayan bir TikTok akımı nedeniyle bazı kişiler konserlerde sahne alan kişiye cep telefonu fırlatmaya başlamıştı.

Akımın son yaşandığı yer Adana'da Edis konseri oldu. Fanta Fest kapsamında Adana'da konser veren Edis, şarkı söylediği esnada bir kişi sahneye cep telefonunu attı.

Edis ise kendisine atılan telefonu tekmeyle geri attı ve bir TikTok akımına son verdi. O anlar, Edis'i dinlemeye giden bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Görüntülerde Edis, telefonun atıldığı noktada bir süre şarkısını söylüyor, şarkı bitince de “Atmayın, telefon bu” diyerek tepki gösterdi.

ECE SEÇKİN'İN KAFASINA İSABET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Bursa'da sahne alan Ece Seçkin, şarkılarını seslendirip herkesi eğlendirmeye çalışırken bir anda seyirciler arasından biri telefonunu sahneye fırlatmıştı.

Cep telefonu sanatçının baş bölgesine isabet etmişti.  Ani refleks gösterip yüzünü kaçıran sanatçı, boyun ve kulak bölgesine isabet eden telefon yüzünden yaralanmıştı.

 Çok sinirlenen Seçkin, "Sonunda istediğiniz şey oldu, mutlu musunuz? Buna değer mi ya buna değer mi? Bu kadar adam burada eğleniyoruz, sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane video için değer mi?" diyerek isyan etmişti.

Edis konser telefon Adana