EDHO yeniden yayınlanacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz severlere kötü haber! BluTv anlaşmadan çekildi

TAKİP ET

Ani bir kararla yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin BluTV'de başka bir isimle yayınlanacağı belirtilmişti. ATV'nin 165 milyon liralık dava açmaya hazırlanmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Son dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan ancak ATV tarafından ani bir kararla yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın BluTV'de başka bir isimle yayınlanacağı ifade edilmişti. Söz konusu gelişmenin ardından ATV, yapımcı şirket ve senariste 165 milyon TL değerinde dava açma kararı almıştı.

Dizinin yayınlanmayan 200. bölümünü yenilenmiş haliyle "Son Efsane" adıyla filme dönüştürülmüş ve Şubat ayı için "Yeraltı" adında başrolünde Ozan Akbaba'nın olacağı dizi projesi için hazırlıklara başlamıştı.

EDHO dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ATV'nin  165 milyonluk dava açma kararı almasının ardından BluTV, sözleşmeden çekildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre BluTV, oluşan baskı nedeniyle Eşkıya ekibinin başka bir iş yapma önerisini bile şu aşamada kabul etmedi.

ATV'den EDHO hamlesi: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için 165 milyon liralık dava açıyor

edho eşkıya dünyaya hükümdar olmaz blutv blu tv edho dizisi dizi eşkıya