EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba'nın yeni projesi: Karabağ Zaferi'ni anlatan filmde oynayacak

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayından kaldırılmasının ardından başrol oyuncusu Ozan Akbaba'nın yeni projesi belli oldu. İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kanal ve dizi ekibi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle ani bir kararla yayından kaldırılmıştı. EDHO'da İlyas Çakırbeyli rolüyle başrolü oynayan Ozan Akbaba'nın yeni projesi belli oldu.

FİLMDE ROL ALACAK
Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ozan Akbaba, Karabağ Zaferi'nin anlatacağı filmde rol alacak.

Yapımcı Müşvik Guluzade'nin yeni projesinin detayları ortaya çıktı. Türkiye'nin ilk virtual production stüdyosu ve MGX Fim'in kurucusu Müşvik Guluzade, son olarak senaryosunu Ozan Akbaba’nın yazdığı Türkiye'nin ilk aksiyon filmi Anka'yı tamamlamıştı.

Ozan Akbaba, aynı zamanda başrolünü oynadığı Anka'nın çekimleri bittikten sonra Müşvik Guluzade ile birlikte Azerbaycan'a gitmişti. Yapımcı ve ünlü oyuncunun kardeş ülkeye ziyaretinin nedeni belli oldu.

KARABAĞ ZAFERİ FİLM OLUYOR
Müşvik Guluzade, başrolünde Ozan Akbaba'nın yer alacağı ve Karabağ Zaferi'nin anlatılacağı yine çok büyük bir prodüksiyon için kolları sıvadı. Guluzade ve Akbaba, şimdiden merak uyandıran sinema filmlerinin hazırlıkları için başta Kültür Başkenti Şuşa olmak üzere pek çok ili gezdi.

Öte yandan Anka filminin 2022 yılının ilk aylarında vizyonda olacağı öğrenilirken kod adı ''Karabağ'' olan filmin ise 2022 yazında sete çıkacağı belirtildi.

edho ozan akbaba ilyas çakırbeyli karabağ azerbaycan film oktay kaynarca