EDHO geri dönüyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz film olarak hangi kanalda olacak? Oktay Kaynarca detayı

TAKİP ET

Yeni sezonunun ilk bölümü çekilen ancak ATV yönetimiyle yaşanan anlaşmazlık sonucu yayından kaldırılan EDHO dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin farklı bir isimle dijital platformda yayınlanacağı belirtildi. İşte dizinin sevenlerini ilgilendiren haberin detayları...

Eylül ayında 7. sezonu yayınlanmadan ekrana veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için çeşitli iddialar dolaşıyordu. Seyircinin geri dönmesi için büyük baskı yaptığı projeyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

TV100'ün haberine göre; projenin yazarları Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener 7. sezonu film olarak yayınlama kararı aldı.  Dijital platformlarla görüştüğü belirtilen Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in Blutv ile anlaşmak üzere olduğu ifade ediliyor.

Dizinin yayınlanmayan 200. bölümü yenilenen montajı ve ek sahneleriyle film olacak. İsim hakkı Atv’de olan projenin yeni adı ise “Son efsane” olacak.

OKTAY KAYNARCA OLMAYACAK
Öte yandan efsane projenin dizi versiyonu şubat ayında çekilecek ve başrolde İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren başarılı aktör Ozan Akbaba olacak. Dizinin Hızır’ı Oktay Kaynarca hapiste, atv’nin “Okul Yolunda” dizisiyle anlaşan Yunus Emre Yıldırımer de yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide yer almayacak.

edho oktay kaynarca ozan akbaba blu tv eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizi film