Eda Ece ile Danilo Zanna sevgili mi? Eda Ece'den tepki

TAKİP ET

MasterChef jürisi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile yakın zamanda boşanma kararı aldığını açıklamış, daha sonra ise oyuncu Eda Ece ile aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Eda Ece, çıkan haberlere isyan etti.

Eda Ece, Şevval Sam ve oğlu Taro Emir Tekin’le önceki akşam Etiler’deki Da Mario’dan çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncular, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

Rol arkadaşı Sam'ın doğum günü için bir araya geldiklerini söyleyen Ece’ye Tarık Emir Tekin’i dünyaca ünlü oyuncu Johnny Deep’e benzettiği sözler hatırlatılınca, ”Daha havalı bir oyuncu gördünüz mü?” şeklinde konuştu. 

DANİLO ZANNA İDDİALARINA TEPKİ
Geçtiğimiz günlerde yıllar önce aynı filmde rol aldığı ve şimdilerde eşiyle boşanmak üzere olan Danilo Zanna ile sık sık vakit geçirdiği iddialarıyla gündeme gelen Eda Ece, bu haberlere sitem etti. 

"ÇOK AYIP" 
Güzel oyuncu, ”Benim zaten erkek arkadaşım var. İnsanın erkek arkadaşı varken böyle haberler yapılması son derece ayıp. Ben Buğrahan’la beraberim. Ayrıldığımız haberleri doğru değil. Danilo’yla 2016’da beraber ‘Görümce’ filminde rol aldık. Çok da sevdiğim bir rol arkadaşımdı, bir daha da görüşmedik. 2016’dan beri görmediğim birisiyle haber çıkıyor. Benim hiçbir suçum yok, Danilo’nun hiçbir şeyden haberi yok. Masa başı haberler gazeteciliğinde prestijini bozuyor bence. Hem kendisine zarar hem bize zarar ne gereği var” şeklinde konuştu. 

"BUĞRAHAN GERÇEĞİ EN İYİ BİLEN İNSAN" 
Erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer’in tepkisiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Ece, ”O gerçeği en iyi bilen insan olduğu için ‘bu yalan haber işi keşke olmasaydı’ dedi” ifadelerini kullandı
 

eda ece danilo zanna aşk masterchef sevgili