Ebru Gündeş ve Reza Zarrab davasında Hadise iddiası!

TAKİP ET

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'a açtığı boşanma davasıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gündeş, mahkemeye verdiği dilekçede ortak bir tanıdıklarının Zarrab ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. Hürriyet gazetesinin de aralarında bulunduğu birçok medya kuruluşu o ismin şarkıcı Hadise olduğunu öne sürdü.

Ebru Gündeş, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Eşinin başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne süren Gündeş, dilekçesinde “Hayatında başka kadınlar var” dedi. Gündeş'in bu dilekçesinin ardından Hürriyet gazetesi ve birçok medya kuruluşu o ismin ünlü şarkıcı Hadise olduğunu ileri sürdü. 

Ebru Gündeş,  Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açtı: Aldatıldım, başka kadınlar var


Söz konusu boşanma dilekçesinin basına yansımasının ardından magazin kulisleri de hareketlendi. Hürriyet’te yer alan habere göre, Hadise ile Reza Zarrab, Amerika’da birçok kez bir araya geldi. En son 2019 yılında Amerika’ya giderek orada görüşen ikilinin aralıklarla birkaç kez Amerika’da buluştuğu öne sürüldü. Hadise’nin Miami’ye giderken Türk vatandaşlar tarafından dikkatleri üzerine çekmemek adına aktarmalı uçuş yaptığı da iddia edildi.

Öte yandan Reza Zarrab, Eylül 2018’de New York’ta bir restoranda bir kadınla görüntülenmişti. O kadın, Ebru Gündeş fanı ve bir dönem yakın arkadaşı olan Ayşegül Akgün’dü. Gündeş, dava dilekçesinde ‘başka kadınlarla ilişkisi var’ diyerek Zarrab’ın bu fotoğrafını da dilekçeye ekledi.

HADİSE CEPHESİNDEN İDDİALARA CEVAP
Gündeş'in dilekçesi sonrasında Reza Zarrab'ın Hadise ile ilişki yaşadığının iddia edilmesi üzerine Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk'ten açıklama geldi.

Hadise'nin menajeri ise Haluk Şentürk, "Avukatımız aracılığıyla bir açıklama yapacağız. Kesinlikle böyle bir olayın gerçekliği yok" ifadelerini kullandı.

ebru gündeş reza zarrab hadise boşanma ünlü