Ebru Gündeş Reza Zarrab boşandı mı? Karar verildi

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ve Reza Zarrab resmen boşandı. Boşanma kararı aldıktan sonra kızı Alara ile birlike Zarrab'ın yanına ABD'ye giden Gündeş, Türkiye'ye döndü.. Gündeş Türkiye'ye dönüşüyle birlikte çiftin avukatları boşanma kararını kesinleştirdi ve 11 yıllık evlilik resmi olarak sona erdi. Çiftin boşanma davası Nisan ayında sonuçlanmıştı.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın Nisan ayında sonuçlanan boşanma davası Gündeş’in Türkiye’ye dönüşüyle birlikte kesinleşti. Hürriyet’in haberine göre; Beykoz 2. Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına hükmetti. Gündeş, boşanma kararının ardından kızı Alara ile Zarrab’ın yanına ABD’ye gitmişti. 

VELAYET GÜNDEŞ’E VERİLDİ
Ebru Gündeş boşanma davası için verdiği dilekçesinde, “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını” gerekçe göstermişti. Gündeş, verdiği dilekçede ayrıca Reza Zarrab’ın bir daha Türkiye’ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını belirtmişti. Bunun üzerine 22 Nisan tarihinde Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen davada çiftin boşanmasına hükmedildi. Tek celsede sonuçlanan davada Gündeş ve Zarrab çiftinin kızları Alara’nın velayeti Ebru Gündeş’e verildi.

1 AY ABD’DE KALDILAR
Gündeş, davanın ardından kızı Alara ile birlikte ABD’ye gitti. Bu süre zarfında çiftin kızı Alara, baba Reza Zarrab’la birlikte kaldı. 1 aya yakın ABD’de kalan anne-kız, 21 Mayıs Cuma günü Türkiye’ye döndü. Gündeş’in dönüşüyle birlikte çiftin avukatları 24 Mayıs’ta kararı tebliğ ettirdi. Gündeş ve Zarrab’ın evliliği resmi olarak sona erdi.
 

Ebru Gündeş, Reza Zarrab ve Hadise üçgeni O Ses Türkiye'yi vurdu, Hadise jüriden ayrılıyor!

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab davasında Hadise iddiası!

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açtı: Aldatıldım, başka kadınlar var

zarrab ebru gündeş ebru gündeş boşandı mı