Ebrar Karakurt'un kız arkadaşı İmge: "Euro'nun artışını iliklerime kadar hissettim!"

TAKİP ET

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'un kız arkadaşı İmge, sosyal medya hesabından ekonominin durumu hakkında yaptığı paylaşımla gündem oldu. İmge, "Euro'nun artışını iliklerime kadar hissettim" dedi.

Tokyo Olimpiyatları'nda ve Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'un kız arkadaşı İmge'nin ekonomi paylaşımı gündemde.

Önceki günlerde Türkiye'ye gelen Karakurt'un kız arkadaşı İmge, ekonomik gidişat nedeniyle isyan etti.

"İLİKLERİME KADAR HİSSETİM"
Sosyal medya hesabından döviz kuruyla ilgili paylaşım yapan İmge, "Euro'nun artışını iliklerime kadar hissettiğim bir gün daha yaşandı" dedi.

EBRAR KARAKURT KİMDİR?
17 Ocak 2000'de dünyaya gelen Ebrar Karakurt, Türk milli voleybolcudur. Pasör çaprazı olarak oynayan Karakurt'un boyu 1.96'dır. Voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde başlayan Karakurt, VakıfBank formasıyla iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

2000 doğumlu smaçör, geçtiğimiz sezon A Takım ile birlikte antrenmanlara çıktı ve zaman zaman forma giyme şansı buldu. U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu.

2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükselen Karakurt 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

ebrar karakurt imge euro