Düzce depremi sonrası bir cam fabrikasının son hali

TAKİP ET

Düzce'de dün saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Gölyaka ilçesi olan depremde panik nedeniyle 1'i ağır 93 kişi yaralandı. Deprem sonrası bir cam fabrikasının son hali görüntülendi.

Türkiye, dün geceye Düzce'de meydana gelen 5,9'luk bir depremle uyandı. AFAD'ın aktardığı bilgiye göre, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. İlçedeki depremin derinliğiyse 6,81 kilometre.

Kentte bazı ev ve iş yerlerinin duvarlarında yıkımlar yaşandı, evlerdeki bazı eşyalar yere düştü.  5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası en büyüğü 4,3 olan toplam 212 artçı sarsıntı kaydedildi. 

BİRİ AĞIR 93 KİŞİ YARALANDI

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre deprem nedeniyle Düzce'de 37, İstanbul'da 2, Bolu'da 14, Zonguldak'ta 10, Sakarya'da 26 ve Bursa'da 4 kişi olmak üzere toplam 93 kişi yaralandı, yaralılardan 14'ünün tedavisi hastanelerde sürüyor.

İZMİR'DEN ANKARA'YA HİSSEDİLDİ

Düzce merkezli deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi.

CAM FABRİKASININ SON HALİ

Depremin ardından Düzce'de faaliyet gösteren bir cam fabrikasının son hali görüntülendi.

Düzce deprem cam fabrikası