Duygu Özaslan ne dedi, neden gündem oldu?

TAKİP ET

Youtuber Duygu Özaslan sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Sahanda yumurtanın Türkçesini bilmediğini belirten Özaslan, birçok ünlünün ve sosyal medya kullanıcısının hedefi haline geldi. Hakkında binlerce tweet atılan Özaslan, Twitter'da trend topic listesine girdi.

Türkiye’de yaşayan youtuber Duygu Özaslan, paylaştığı bir videoda sahanda yumurtanın ismini bilmediğini söyledi. Sözlerine devam eden Özaslan, “Şimdi, ‘sunnyside up’ yapacağım. Türkçede ne deniliyor bilmiyorum.” İfadelerini kullandı. Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Duygu Özaslan Twitter’de trend topic listesine girdi. NURGUL YEŞİLÇAY TİYE ALDI

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, yayınladığı videoyla Duygu Özaslan’ı tiye aldı. Paylaştığı videoda yumurtalı ekmek yapan Yeşilçay, “ Merhaba bugün sizlere french toast yapacağım. French toast’un Türkçesi ne ya? Siz ne diyorsunuz pis fakirler buna.” ifadelerini kullanması sosyal medyada gündem oldu. Binlerce beğeni ve yorum alan videoyla ilgili Özaslan’dan henüz bir açıklama gelmedi.
 
SANATÇILAR GÖNDERME YAPTI

Sosyal medya fenomenleri ve oyunculardan gelen tepki paylaşımları giderek artıyor. Nurgül Yeşilçay ardından, Ümir Erdim, Halil İbrahim Göker ve Server Uraz’ın paylaşımları da dikkatlerden kaçmadı.
Oyuncu Ümit Erdim yaptığı paylaşımda, “Duygu Özaslan’ın açıklığa kavuşturması gereken konular, ‘muhlama mı, mıhlama mı?’, ‘menemen mi melemen mi’ ifadelerine yer vererek, Özaslan’a esprili bir göndermede bulundu. Sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker, “Bu profil, Duygu Özaslan ve Duygu Özaslan abartıcıları hater’ıdır.” açıklamasıyla Özaslan’dan ve onu sevenlerden nefret ettiğini belirtti. Rap müzik sanatçısı Server Uraz ise, “Duygu Özaslan kim?” paylaşımıyla Özaslan’ı tanımadığını ifade etti.

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

Son günlerde sık sık gündeme gelen Duygu Özaslan’ın son paylaşımı sosyal medyada çokça konuşulurken, Özaslan’ı tanımayanlar ise “Duygu Özaslan kimdir?” sorusunu sık sık aratıyor.
Duygu Özaslan 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olan Özaslan, hobi olarak açtığı youtube kanalında makyaj videoları çekerek 1 milyonu aşkın takipçiye ulaşmayı başarmıştır.
Bir dönem oyuncu Kerem Bursin ile adı anılan Özaslan’ın, 1.66 metre boyunda ve 48 kilo olduğu biliniyor.