Duş alan kadını izleyen şahıs, kadının kocasına yakalandı sokak ortasında böyle görüntülendi

TAKİP ET

İstanbul Maltepe'de skandal bir olay yaşandı. Bir şahıs, evinde duş alan kadını pencereden izledi. Kadının çığlık atmasının ardından kocası tarafından yakalanan şahıs, sokak ortasınada darp edildi. Tacizci, kendisinin polise verilmemesi için yalvardı.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde akıllara durgunluk veren bir taciz olayı yaşandı. Bir binanın bodrum katında oturan kadın duşa girdi.

O sırada Muhammed Ç., havalandırma penceresini zorlayarak açtı ve duş alan kadını izlemeye başladı. Kadının çığlık atması üzerine kocası evden çıkarak Muhammed Ç.'yi kovalamaya başladı.

Tacizciyi yakalayan adam, sokak ortasında Muhammed Ç.'yi tokatladı. Tacizci, kadının kocasının elini öğerek “Abi elini ayağını öpeyim, vallahi aklım başımda değil, yemin ediyorum. Abi ne olur polise verme abi" diye yalvardı.

Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde öfkeli kocanın “Bırak, evde ben olmasam ne olacak, eşime mi saldıracaksın. Kıpırdama burada ağzını yüzünü kırarım” dediği duyuluyor.

Polis ekiplerine haber verilmesinin ardından tacizci şahıs karakola götürüldü. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammed Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EMNİYET'TEKİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Duş alan kadını izleyen tacizci Muhammed Ç'nin Emniyet'teki ilk ifadesi ortaya çıktı. Muhammed Ç., ifadesinde şu ifadeleri kullandı:

"İşe giderken su sesi duydum. Sesin zemin kattaki daireden geldiğini anladım. Banyo penceresi yere yakın olduğu için pencerenin dibine kadar yaklaştım ve su sesinin buradan geldiğine emin oldum. Daha sonra bir an kendimi kaybettim ve eğilerek banyo penceresinden içeri baktım. Banyo penceresi yarım açık vaziyetteydi. Bir süre pencereden içeri baktım ancak içerisi görünmediği için içerideki kişiyi göremedim. Kadının kendisini ya da evini daha önce gözetlemedim. Böyle bir olayı ilk defa yaptım. Pişmanım"

duş tacizci taciz kadın darp banyo duş alan kadını izleyen tacizci