Dünyayı şaşkına çeviren olay: Uçağın tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu!

TAKİP ET

Mauritius Havayolları'na ait uçakta dünyayı şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Uçağının tuvaletindeki çöp kutusunda yeni doğmuş bebek bulundu.

Doğu Afrika ülkesi Mauritius’taki havaalanında bir personel, bir uçağın gümrük kontrolü için tarama yaptığı sırada uçağın tuvaletindeki çöpte yeni doğmuş bir erkek bebek buldu.

BBC'de yer alan habere göre Madagaskar'dan gelen Mauritius Havayolları uçağı 1 Ocak günü Mauritius'taki uluslararası Sir Seewoosagur Ramgoolam havalimanına indi.

Havaalanı personeli, uçağın gümrük kontrolü için tarama yaptığı sırada tuveletteki çöp kutusundaki kan lekeli tuvalet kağıdından şüphelendi. Personelin yeni doğmuş bebeği fark etmesinin ardından bebek tedavi için hastaneye sevk edildi.

Havaalanı polisinin yolcuları sorgulaması ile bebeği terk eden kişinin Madagaskarlı 20 yaşındaki bir kadın olmasından şüphelenilirken bebeğin kendisine ait olduğunu reddeden kadın, doğum yaptığını doğrulayan tıbbi muayenenin ardından gözaltına alındı. Hastanede gözetim altında tutulan kadının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Mauritius’a 2 yıllık çalışma izniyle gelen kadın, hastaneden taburcu edildikten sonra yeni doğmuş bebeğini terk etmek suçundan yargılanacak.

uçak bebek tuvalet yeni doğmuş bebek uçak tuvaleti havaalanı