Dünyanın en çok kazanan sporcusu Conor McGregor tutuklandı

TAKİP ET

UFC dövüşçüsü ve dünyanın en çok kazanan sporcusu Conor McGregor'ın başı tehlikeli araba sürüşü nedeniyle dertte.

UFC yıldızı Conor McGregor, İrlanda'nın başkent sokaklarında tehlikeli araba kullanmaktan dolayı tutuklandı.

33 yaşındaki McGregor Batı Dublin'de yaklaşık 200 bin dolar değerindeki Bentley Continental GT model arabasını kullanırken gözaltına alındı. Birden fazla trafik ihlali olan McGregor'un tutuklanmasının ardından lüks arabasına el konduğunu bildirildi.

2021'de dünyanın en çok kazanan sporcusu olan Conor McGregor, kefaletle serbest bırakılması bekleniyor. McGregor suçlu bulunması halinde 5 bin euro para cezası veya altı aya kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir.

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN SPORCULARI

1- CONOR MCGREGOR: 180 MiLYON DOLAR 
Bu kazancın 150 milyon dolarlık kısmını viski markası ‘Proper No. Twelve’deki çoğunluk hissesini yakın zamanda Proximo Spirits’e satarak elde etti. Renkli özel yaşamıyla da dikkat çeken İrlandalı sporcu, geri kalan 30 milyon doları saha içinde gösterdiği performans sonucu kazandı.

2- LiONEL MESSi: 130 MiLYON DOLAR 
Paris Saint-Germain Kulübü ile yaptığı yıllık 33 milyon dolarlık mukavelenin yanı sıra Adidas ve Tommy Hilfiger firmalarıyla olan sözleşmeleriyle 2021’in en çok kazanan futbolcusu oldu. Arjantinli yıldız, saha dışında yaptığı anlaşmalardan 100 milyon dolara yakın gelir elde etti.

3- CRiSTiANO RONALDO: 120 MiLYON DOLAR
MANCHESTER United’la yaptığı yıllık 50 milyon dolarlık anlaşmadan çok sosyal medya hesaplarından dudak uçuklatan rakamlar kazanan Ronaldo, son olarak Nike ile ömür boyu sözleşme imzaladı. Reklam gelirlerinin yanı sıra giyim, aksesuar, kozmetik ve otel yatırımları bulunuyor.

sporcu ufc dövüşçü conor mcgregor