Efsane futbolcu Michael Owen'ın kızı Gemma kucak dansı yaptı: Owen, emojiyle tepki gösterdi

TAKİP ET

Efsane futbolcu Michael Owen'in kızı Gemma, Aşk Adası isimli bir programda erkek yarışmacılara kucak dansı yaptı. Owen, kızının görüntülerinin gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından emoji paylaşarak tepki gösterdi.

Dünyaca ünlü eski futbolcu Michael Owen'in kızı Gemma, milyonlarca kişi tarafından izlenen Aşk Adası programında cesur kıyafetiyle erkek yarışmacılara kucak dansı yaptı.

ITV2'de yayınlanan flört program, yarışmacıların beraber kaldıkları villada cinsel ilişkiye girdikleri görüntülerin yayınlanması nedeniyle popüler hale geldi.

Programa katılan eski futbolcu Michael Owen'in kızı Gemma ise erkek yarışmacılara yaptığı dansla damga vurdu.

Siyah tanga elbisesiyle erkek yarışmacıların karşısına çıkan Gemma, müzik eşliğinde dans etti. Erkek yarışmacılara kucak dansı yapan Gemma, yarışmacılardan Luca Bish ile öpüşmeye başladı.

OWEN, TWITTER'DAN TEPKİ GÖSTERDİ
Programın son kısmının sosyal medyada gündem olmasından sonra Gemma'nın babası eski futbolcu Michael Owen kendi Twitter hesabından emoji ile tepki gösterdi.

ALDATMAYLA GÜNDEM OLMUŞTU
Efsane futbolcu Michael Owen'ın kızı Gemma, daha önce de gündemi sarsacak bir harekette bulunmuştu. Aynı yarışmada bulunan erkek arkadaşını başka bir erkekle aldatan Gemma sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

michael owen gemma kucak dansı yarışma program