Domenec Torrent'i Galatasaray'dan göndermenin maliyeti 27 milyon!

TAKİP ET

Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrası seçim kararı alınan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in akıbeti merak konusu oldu. Torrent'in sözleşmesindeki detay ortaya çıktı.

Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrası Galatasaray'da seçim kararı alındı. Yeni başkanın kim olacağı merak konusuyken teknik direktör Domenec Torrent'in akıbeti belli değil

Domenec Torrent'in sır gibi saklanan sözleşmesindeki detay ortaya çıktı. İspanyol hocanın gönderilmesi, ekonomik olarak zor süreçten geçen Galatasaray'a pahalıya patlayacak.

Burak Elmas'ın, Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından 14 Ocak'ta 1.5 yıllık imza attırdığı Domenec Torrent'in sözleşmesi gizliliğini koruyordu. 59 yaşındaki çalıştırıcının anlaşmasında opsiyonunun olmadığı, yarım sezonu tamamladıktan sonra gelecek sezon da sözleşmesinin devem edeceği ortaya çıktı.

30 Nisan'da seçilecek Galatasaray'ın yeni başkanı, Katalan hocayla çalışmak istemezse büyük bir yükü de göğüslemek zorunda kalacak. Sabah'ın haberine göre; 2022-23 sezonunda geçerli olan 1.5 milyon euroluk yıllık ücret ve 200 bin Euro tutarındaki şampiyonluk primini Torrent'e ödenmek zorunda.

Galatasaray'da başkan kim olacak, Burak Elmas dönemi resmen bitti, ibra edilmedi

galatasaray torrent teknik direktör futbol spor sözleşme