Dolandırıcılık skandalı büyüyor! Jahrein, bilgi alınmak için Emniyet'e çağrıldı

TAKİP ET

Canlı yayın platformu Twich'te kara para aklama skandalının açığa çıkmasının ardından yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. #TemizTwich kampanyasını başlatan yayıncılar arasında yer alan 'Jahrein' lakaplı Ahmet Sonuç, Emniyet'e çağrıldı.

Amazon'un canlı yayın platformu Twich'te Türk yayıncılar üzerinden kara para aklandığı skandalının ortaya çıkmasının yankıları sürüyor. Söz konusu skandalın yayılmasına aracılık eden 'Jahrein' lakaplı Ahmet Sonuç, 'ifadesine başvurulmak üzere' Emniyet'e çağrıldı.

'Jahrein'in ifadesine başvurulmak üzere' emniyete çağırıldığını gazeteci İbrahim Haskoloğlu duyurdu. Haskoloğlu Twitter'dan "Twitch Türkiye'de yapılan kara para aklama ile ilgili dosyaları ortaya çıkaran Ahmet Sonuç, (@jahreindota) ifadesine başvurulmak üzere siber güçler tarafından çağrıldı" yazdı.

Haskoloğlu'na yanıt veren Jahrein "Dosyaları ortaya ben çıkartmadım ama erişimimden ötürü daha çok insanın ulaşmasını sağladım. Bu sebepten ifademe başvurmak istediler. Yanlış anlaşılma olmasın" yazdı.
 

jahrein twich yayın kara para aklama ahmet sonuç emniyet