Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan ekranlara geri döndü

TAKİP ET

Doktorlar dizisinde canlandırdığı "Ela" karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, ekranlara geri döndü. Özilhan, bir markanın reklam filminde rol aldı.

Türk televizyonlarında bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde canlandırdığı "Ela" karakteriyle hatırlanan Yasemin Özilhan, yıllar sonra ekranlara geri döndü.

2011 yılında iş adamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, Emine ve Ela isminde iki kız çocuğu dünyaya getirdi.

Özellikle evlendikten sonra değişen tarzı ile dikkat çeken Yasemin Özilhan, sık sık paylaşımlarıyla sosyal medyada gündeme geliyor.

Bir hazır giyim markası için setlere yeniden dönen Özilhan, ilkbahar-yaz 2023 koleksiyonunun marka yüzü olarak televizyon reklam filminde oynadı.

Reklam filminin çekimleri sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten Yasemin Özilhan şunları söyledi:

"Marka ile uzun zamandır keyifli bir yol arkadaşlığımız var. Markanın yüzü olarak ilk reklam filminde yer almış olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok sevdiğimiz bir iş oldu, umarım sizler de beğenirsiniz."

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin Özilhan, 22 Ocak 1985'te Hamburg'da doğdu. Türk oyuncu ve eski model.

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Özilhan, 2008 yılından beri oyunculuk yapmıyor. Özilhan, 2019 yılında Mucize Doktor adlı dizide Doktor Ela rolü ile konuk oyuncu oldu.

YASEMİN ÖZİLHANDİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

2002 Koçum Benim

2003 Vizontele Tuuba

2004 Çocuğun Var Derdin Var

2005 Aşk Oyunu

2006-2010 Doktorlar

2008 Babam Adam Olacak

2019 Mucize Doktor

Yasemin Özilhan