Doktor çiftin takı kavgasında kan aktı: Gelinin babası damadı ve ailesini silahla vurdu!

TAKİP ET

Trabzon'da yeni evlenen doktor çift (Burcu K. ve Ümit K.), takılar için tartıştı. Kavgaya aileler de karıştı. Damadın ailesinin gelindeki altınları almak istemesi üzerine Kastamonu'dan Trabzon'a gelen gelinin babası; damadı, damadın kız kardeşini, anne ve babasını silahla vurdu.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde doktor çiftin düğünün ardından kan aktı. 10 gün önce evlenen Burcu K. ve Ümit K., düğünün ardından takıların paylaşımı sırasında tartışma yaşadı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönerken, gelinin emekli astsubay olan babası Bahri B. tabancasıyla dehşet saçtı. Baba Bahri B., damadın kız kardeşini, annesini ve babasını bacaklarından yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, gelinin babası gözaltına alındı.

Olay, Ortahisar ilçesinin Bostancı mahallesinde meydana geldi. Yaklaşık 10 gün önce evlenen Burcu K. ve Ümit K. isimli doktor çift, düğünde takılan altınlar nedeniyle tartıştı. Yeni evli çift arasındaki tartışmayı öğrenen gelinin babası Bahri B. Kastomonu'dan Trabzon'a geldi.

DAMADI VE AİLESİNİ YARALADI
Yaşanan sorunları konuşmak için eşi ve diğer kızıyla birlikte yeni evli çiftin evine giden baba Bahri B., damadı ve ailesiyle tartıştı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya döndü. Emekli astsubay olan gelinin babası Bahri B.,  belinden çıkardığı tabanca ile damadı Ümit K., dünürü Hasan K., damadın annesi Meryem K. ve damadın kız kardeşi Edanur K.'yı yaraladı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan 4 kişiyi Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırdı. Damadı ve ailesini silahla yaralayarak kaçan emekli astsubay Bahri B. olay sonrası Yomra ilçesinde olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.

Damadı ve ailesini yaralayan gelinin babasının ifadesinde "Kızımın düğününde takılan altınların damadın ailesinin istediğini öğrendim. Bende onlara ‘altınlar bırakın kızımda kalsın' dedim. Bir anda üzerime doğdu yürüdüler. O esnada silahımla ateş ettim" dediği öğrenildi.

doktor takı düğün gelin damat trabzon