Doğukan Manço tepki gösterdi, Haluk Levent özür diledi: Saygı kelimesi sizin için neyi ifade ediyor

TAKİP ET

Barış Manço'nun müzisyen oğlu Doğukan Manço, babası için düzenlenen 'Saygı Gecesi' için kendilerine haber verilmemesine tepki gösterdi. Gecede sahne alan Haluk Levent ise Doğukan Manço'dan özür diledi.

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Barış Manço, 'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi'nde anıldı.

Polat Yağcı'nın sahibi olduğu Poll Production tarafından 12 Ekim'de Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde düzenlenen konserde, Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, Şevval Şam ve Melek Mosso gibi isimler sahne aldı.

Barış Manço'nun şarkılarının seslendirildiği geceye Doğukan Manço'dan tepki geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Manço, şu ifadeleri kullandı:

"SAYGI KELİMESİ SİZİN İÇİN NEYİ İFADE EDİYOR?"

"Barış Manço Saygı Gecesi' adı altında bir konser yapıyorsunuz. Bırakın aileden bir rıza almayı, aile bireyleri haberi bile sosyal medyadan öğreniyor. Saygı kelimesi sizin için neyi ifade ediyor? @pollproduction"

HALUK LEVENT ÖZÜR DİLEDİ

Manço'nun açıklamasının ardından gecede sahne sahne alan Haluk Levent'ten özür geldi.

Levent, "Haklısın kardeşim. Ben de 1 şarkı söyledim dün akşam. Çünkü Kurtalan Expres i çok seviyorum. Ben kendi adıma özür diliyorum. Değerli Barış Manço ailesi hepimizin ailesidir. Kasıtlı yapılmış olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama yine de ortada bir telif bir emek var" dedi.

Doğukan Manço Haluk Levent