Dizi aşkı gerçek oldu: Kardeşlerim oyuncusu Bilal Yiğit Koçak ile Lizge Cömert aşk yaşıyor

TAKİP ET

Kardeşlerim dizisindeki aşk gerçek oldu. Kardeşlerim dizisinde iki sevgiliyi oynayan Lizge Cömert ve Bilal Yiğit Koçak sevgili olduklarını açıkladı.

Başrollerinde Su Burcu Yazgı, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Fadik Sevin ve Simge Selçuk gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisinden aşk çıktı.

Dizide aynı lisede okuyan iki sevgiliyi oynayan Bilal Yiğit Koçak ile Lizge Cömert'in sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü.

Koçak'ın doğum günü için Instagram hesabından romantik bir paylaşım yapan Cömert, "İyi ki doğdun. Yanımda olduğun için çok şanslıyım. Hep böyle güldüğümüz daha da güzel günlerimiz olsun. Başarılarımıza devam. Benim için çok değerlisin" notunu yazdı.

BİLAL YİĞİT KOÇAK KİMDİR?

Sosyal medya (Vine) fenomeni, reklam ve dizi oyuncusu. 1.88 metre boyunda ve 76 kilo ağırlığındadır. 12 Ekim 1995, Samsun doğumlu. Tam adı Bilal Yiğit Koçak. Samsun Anadolu Lisesi ve sonrasında Akademi 35,5 mezunu, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü mezunu.

Yiğit Koçak, D Smart ve KFC reklamların yanı sıra 2017 yılından itibaren Seni Kimler Aldı, Kimse Bilmez, Gel Dese Aşk, Kardeşlerim dizilerinde oynadı.

LİZGE CÖMERT KİMDİR?

İzmir doğumlu Lizge Cömert 16 Aralık 1999 yılında dünyaya geldi. İlkokulu İzmir'de okuyan genç oyuncu, lisans eğitimine Özyeğin Üniversitesi'nde devam ediyor. Aynı zamanda Lizya Cömert, Ali Sabuncugil Ajansı'nda oyunculuk eğitimi almaya devam ediyor.

Terazi burcu olan güzel oyuncu Cömert, 1.70 cm boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır.

Kardeşlerim Bilal Yiğit Koçak Lizge Cömert