Diyarbakır'daki Suriyeli sığınmacılar çocukların önünde silahlarla çatıştı: 4 yaralı!

TAKİP ET

Diyarbakır'da akraba oldukları belirlenen 2 Suriyeli sığınmacı aile sokak ortasında silahlarla çatıştı. Çatışmada 4 kişi yaralanırken silahların ateşlendiği sırada çocukların da olması dikkat çekti.

Diyarbakır'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan ve aralarında akrabalık bulunan iki aile birbirine girdi.

Silahların kullanıldığı kavga bir süre sonra sokak çatışmasına dönüştü. 

Kadın ve çocukların olmasına rağmen üst üste silahlar ateşlendi. Görenleri dehşete düşüren olayda 4 kişi yaralandı.

YARALILARDAN İKİSİ KADIN
Olay, Diyarbakı'ında Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik mahallesinde meydana geldi. Sık sık kavga ettikleri öğrenilen iki akraba aile arasında sebebi bilinmeyen yeni bir tartışma yaşandı. Sokağa taşan tartışmada silahlar kullanıldı.

Kadın ve çocukların olduğu kavgada üst üste ateşlenen silahlarla ikisi kadın 4 Suriyeli yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ
Yaşananlara tepki gösteren mahalleli sıklıkla bölgede kavga çıktığını ve bu olayın ilk olmadığını belirttiler. İki ailenin birbiriyle akraba olmasına rağmen sürekli kavgaya tutuştuklarını söyleyen vatandaşlar, "En sonunda bu olay yaşandı, sokağın ortasında silahlarla birbirlerini öldürüyorlar hem de çocuklar varken" ifadelerini kullanarak yaşananlara tepki gösterdiler.

KADINLAR BACAKLARINDAN VURULDU, ÇOCUKLAR ŞOKA GİRDİ
Suriyeli iki aile arasında çıkan silahlı çatışmanın görüntülerini o anda evinde bulunan bir vatandaş cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde, bacaklarından vurulan 2 kadının yere düştüğü ve çocukların olay anına şoka girdiği görülüyor. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

diyarbakır suriyeli diyarbakır suriyeli kavgası diyarbakır diyarbakır suriyeli aile diyarbakır yenişehir