Diyarbakır'da "Biji Serok Erdoğan" sloganları atıldı!

TAKİP ET

Erdoğan'ın Diyarbakır programında AKP'liler "Biji Serok Erdoğan" sloganları attı. Sloganın bir benzeri PKK'lılar tarafından propaganda amaçlı kullanılıyor. Hatta bu slogan çözüm sürecinde serbest bırakılarak, üniversite kampüslerinde bile atılır hale gelmişti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı. Erdoğan'ın konuşması sırasında, 'Biji Serok Erdoğan' (Yaşasın Başkan Erdoğan) sloganları atıldı. Sloganın bir benzeri, sözde çözüm sürecinde PKK'lı teröristler tarafından kullanılıyordu.

İşte o anlar; ÖNCE "SEROK AHMET", ŞİMDİ "SEROK ERDOĞAN" 
Başbakanlığı döneminde Diyarbakır'da miting düzenleyen Ahmet Davutoğlu için "Biji Serok Ahmet" sloganları atılmış ve Davutoğlu'nun lakabı "Serok Ahmet" olarak kalmıştı.

Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdiği konuşmalarında sık sık "Serok Ahmet" ifadesini kullanıyordu. 

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ GÜNDEMDE!
Diyarbakır'da "Biji Serok Erdoğan" sloganları atılmasından sonra, Erdoğan'ın geçmiş yıllarda sözde Kürdistan hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

Erdoğan, şöyle demişti;
"Güneydoğu eyaletinin adı Kürdistan'dır. Açın Meclis zabıtlarını bakın. MHP, Osmanlı'yı savunuyor ama bunu kabul etmiyor."

diyarbakır serok erdoğan serok ahmet akp erdoğan ak parti