Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua okurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasındaki bir kişi gülme krizine girdi

TAKİP ET

12 Kasım'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapımı tamamlanan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın dua ettiği esnada Erdoğan'ın arkasında bulunan bir kişinin gülme krizine girdiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni’ne katıldı.  Açılış duasını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş gerçekleştirdi. 

Darülaceze’de emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizler, dünyada iyilik yapanın ukbada iyilik bulacağına inanan insanlarız. İnancımız bize, insanlığa, özellikle de ihtiyaç sahiplerine faydalı eserler bırakanların amel defterinin vefatlarından sonra bile kapanmayacağını söyler.” diye konuştu.

Açılış duası yapmak için sahnede bulunan Ali Erbaş, dua etmeye başladığı an enterasan bir an yaşandı. Erbaş'ın duaya başlamasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında bulunan birisinin gülmeye başladığı kameralara yansıdı. Başını öne eğerek güldüğünü gizlemeye çalışan adam daha sonra yüz ifadesini düzelterek yerine geçti ancak Erbaş duasına devam ederken bir kez daha kendini tutamayarak gülme krizine girdiği görüldü.

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın dua ettiği esnada gülen kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programlarında sunuculuk yapan Metin Kaptanoğlu olduğu öğrenildi. Kaptanoğlu'nun ayrıca Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Yardımcısı olduğu belirtildi.