Diyanet'in sattığı Kur'an'ın fiyatı dikkat çekti: 1400 lira

TAKİP ET

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görme engelliler için Braille alfabesi ile bastırdığı 6 ciltlik Kur'an-ı Kerim, kurumun internet sitesinden satışa sunuldu. Yüzde 45 indirim yapılarak 770 TL'den satışta sunulan Kur'an-ı Kerim'in indirimsiz hali 1400 TL.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın görme engelliler için Braille alfabesi ile bastırdığı 6 ciltlik Kur’an-ı Kerim, kurumun internet sitesinde yüzde 45 indirim yapılarak 770 TL’den satışta sunuldu. Kurumun e satış sitesinde Braille alfabesi ile hazırlanan 6 ciltlik Kur’an-ı Kerim’in indirimsiz hali bin 400 TL.

Birgün gazetesinden Mustafa Bildircin’in haberine göre, bütçesi ve ve beş yıldızlı otellerdeki toplantılarıyla sık sık kamuoyunda gündem olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ilk baskısı 2012 yılında yaptırılan görme engelliler için Braille alfabesi ile hazırlanan 6 ciltlik Kur’an-ı Kerim’in 2021 yılındaki satış fiyatı dikkat çekti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın satış sitesinde 6 ciltlik kitap, bin 400 TL’den yüzde 45 indirim yapılarak 770 TL’den satışa sunuldu.

Her kitapta 100 yaprak bulunan kitabın Bristol kağıda basıldığı ifade edildi. Kitabı, 770 TL karşılığında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın internet sitesinden alan görme engelli yurttaşların, 'Hard Cover ve Kutu'yu da fiyata dâhil alabileceği kaydedildi.  

diyanet kuran kuranı kerim görme engelliler