Didem Soydan'dan dans videosuna gelen "Ukrayna" yorumuna sert yanıt!

TAKİP ET

Didem Soydan, sosyal medya hesabından Keremcan Durmaz'ın konserinde dans ettiği anların videosunu paylaştı. Soydan, bir takipçisinin dans videosuna "Ukraynalı masumlar çocuklar ölüyor, biraz saygı" yorumunu yazmasına tepki gösterdi. Soydan, sert yanıt verdi.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Durmaz'ın konserine giden Didem Soydan, dans ettiği anları Instagram hesabından "Kerimcan Durmaz ve onun amigo kızı" notuyla paylaştı.

"UKRAYNA" YORUMUNA SERT YANIT
Soydan'ın dans videosuna bir takipçisi "Yani Ukrayna'da masum çocuklar, insanlar ölüyor. Biraz saygı diyorsanız biraz paylaşımlarınızı ona göre atsanız" diye yazdı. Soydan, takipçisnini yorumuna sert tepki gösterdi. Soydan "Siz o esnada neden elinizde telefon Instagram'da dolaşıyorsunuz?" dedi.

ÖZÜR DİLEDİ
Soydan'a cevap veren sosyal medya kullanıcısı, "Benim o esnada telefonda ne yaptığımı biliyor musunuz? Ben sadece ne hissediyorsam onu yazdım. Edep ve saygı diye bir şey var değil mi? Küfür etmedim, hakaret de etmedim ben size. Niye eğleniyorsunuz demedim, sadece paylaşımlarınızda biraz daha dikkatli olsanız iyi olur dedim. Yine de sizi kırdıysam özür dilerim" dedi.

"BOŞ BİR DUYARA KIRILMAM"
Soydan ise takipçisine şu sözlerle karşılık verdi: "Yok kırmadınız boş bir duyara kırılmam mümkün değil zaten. Gün içinde tüm aktivitelerinize devam edip bir de üstüne Instagram'da sosyal medya keyfinizi bozmuş olmak istemezdim ama ben biraz bozarım."

didem soydan dans kerimcan durmaz ukrayna savaş rusya yorum takipçi