Diagne'nin Rizespor maçı sonrası yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı

TAKİP ET

Galatasaray'ın Rizespor'u son saniye golüyle yendiği maçta 70 metrelik deparıyla son golün hazırlayıcısı olan Diagane'nin maç sonu yaptığı paylaşım beğeni rekoru kırdı.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-2 yendiği maçta son saniyede Morutan'ın attığı golün asistini yapan Diagne, karşılaşmanın ardından paylaşım yaptı. Senegalli golcünün, "Ne desem bilemedim, böyle devam" şeklindeki paylaşımına beğeni yağdı.

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti. Büyük bir heyecana sahne olan maçta Diagne son saniyedeki mücadelesiyle Morutan'a asist yaptı ve galibiyetin mimarı oldu.

"NE DESEM BİLEMEDİM, BÖYLE DEVAM"
Senegalli golcünün karşılaşmanın ardından yaptığı paylaşımı büyük etkileşim aldı. Diagne'nin, "Ne desem bilemedim, böyle devam" ifadelerini içeren paylaşımı 60 binin üzerinde beğeni aldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 29 yaşındaki futbolcu için "Kral" yorumları yaptı.



DIAGNE'DEN YENİ PAYLAŞIM
Rizespor maçında attırdığı son saniye golüyle gündem olan Diagne, Instagram hikayesinde yeni bir paylaşım yaptı. Diagne, paylaşımına Şevval Sam'ın "Çay Elinden Öteye" şarkısını ekledi.

diagne rizespor