Devlet Bahçeli'nin sağlığı ile ilgili iddialara MHP'den çok sert yanıt

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun kötüleştiğine ilişkin ortaya atılan iddialara, MHP'nin sosyal medya sorumlusu Hüseyin Özkan'dan yanıt geldi. Özkan, Bahçeli'nin sağlık durumunda herhangi bir problem olmadığını ifade ederken, yapılan paylaşımları takip ettiklerini belirtip "Hesabı sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin sosyal medyadaki bazı hesaplardan paylaşımlar yapıldı. Bahçeli'nin sağlık durumunun ağırlaştığını ve hastaneye kaldırıldığını ileri süren hesaplara MHP'den sert bir yanıt geldi.

MHP'nin sosyal medya sorumlusu Hüseyin Özkan, konuyla ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Özkan bu haberleri çıkaran hesaplarla ilgili "Titizlikle inceleniyor" ifadelerini kullandı.

İşte Özkan'ın o açıklamaları:

Liderimiz ile alakalı asparagas haber yapan tüm hesaplar titizlikle inceleniyor olup, gereği yapılacaktır... Bilumum bölücü hesapların yayma gayretinde olduğu haber yalandır. Hesabı sorulacaktır.

devlet bahçeli in son durumu devlet bahçelinin sağlığı devlet bahçeli