Devlet Bahçeli'nin eski sağ kolundan Cumhur İttifakı'na sert sözler!

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski sağ kolu Şefkat Çetin, sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli'yi kızdıracak bir paylaşımda bulundu. Çetin, Cumhur İttifakı'na ağır eleştirilerde bulundu.

Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, sosyal medya hesabından AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na ağır eleştirilerde bulundu.

Son günlerdeki yolsuzluk iddialarına dikkat çeken Çetin, "Denetimsizliğin şımarttığı rezilliklerin hesabını veremeyenler, 'kontrollü gerginlik' üretim merkezlerinin; yapay gündem üretimine teşvik veriyor. Hukuksuzluğu meşrulaştırmayı; kokuşmuşluğun, kirlenmişliğin örtüsü yapanlar, korkularıyla yüzleşemeyenler, korkularının esiri oluyorlar" ifadelerini kullandı.

"GÜVENİRLİĞİ KALMAYAN SİSTEMDE KAOS OLUR!"
Çetin, daha önce yaptığı bir paylaşımda ise, "Denetlenebilirliği olmayan yönetimler adı ne olursa olsun, yetkisini keyfi kullanabilecek yönetimlerdir. Uygulayıcının zihniyeti, kuralların yerini alır. Hukuksuzluk da pervasızca devam ederse, güvenilirliği kalmayan sistemde; kişiler de kendi hukuklarını oluşturursa, kaos olur" demişti.
 

bahçeli akp mhp şefkat çetin cumhur ittifakı