Devlet Bahçeli: "Kurtuluş Savaşı Zamanı Soğan Edebiyatı Mı Vardı?"

TAKİP ET

Kastamonu'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Millet İttifakı'na "soğan" göndermesi yaptı. Bahçeli, "Kurtuluş Savaşı zamanı soğan edebiyatı mı vardı?" dedi.

Kritik seçimlere 20 gün kala liderlerin mitingleri sürüyor. MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Kastamonu mitinginde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin hedefinde Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet partileri vardı. "Bölücülük bugün de tedavüldedir. Dünkü ihanet bugüne yansımıştır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir. Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur" diyen Bahçeli,"Yeşil Sol Partiile kol koladır. Türk askerini Irak ve Suriye’den çekeceğini söylemiştir. İHA ve SİHA’ya karşıdır" şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin hedefinde ekonomik kriz ve artan fiyatlar nedeniyle gündeme gelen "soğan" tartışması da vardı. Bahçeli, "Kurtuluş Savaşı zamanı soğan edebiyatı mı vardı?" derken; "Biz Kastamonu’yu çok seviyoruz, her zaman razıyız. Milli mücadelenin mükafatı olan cumhuriyetin 100. Yılı Cumhur’un zaferi ile perçinleşecektir. Neyi başaracaksak el ele başaracağız" ifadelerini kullandı.