Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" diyen çocuk hakkında ilk kez konuştu

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon'da Erdoğan'ın mikrofon tuttuğu 10 yaşındaki bir çocuğun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" demesi hakkında ilk kez konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Trabzon'daki açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mikrofon tuttuğu 10 yaşındaki çocuğun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" demesine de değindi.

Bahçeli, şöyle konuştu:
"İfade ve düşünce hürriyeti, vandalların ikmal deposu değildir. Demokrasi ihanetin kılıfı olamaz. Devletin varlığını sürdürmek için attığı her adım meşrudur. Hiçbir ülke mensuplarına hürriyetlerini sınırsızca kullanma imkanı vermemiştir. İnsanların birbirine göstereceği anlayış, demokrasinin gereğidir. Büyükbaş hayvan benzetmesi yapmak fikir özgürlüğü sayılamaz. Bu suçtur. Hz. Adem ile Hz. Havva'ya söylenen sözler sıradan bir söz olarak değerlendirilemez.

Trabzon'daki 10 yaşındaki çocuğumuz cumhurbaşkanına 'Amca' derken, Kılıçdaroğlu'na hain demiştir. Bu çocuğa bunları düşündüren nedir? Eren Bülbül'ün katilleriyle saf tutanlar, katila katil, teröriste terörist diyemeyen her kim varsa demokrasiye geceyle gündüz gibi mesafe koymuştur. Sorosçu Kavala'ya övgü düzmek demokrasi değildir. Demokrasi taşlaşmış kalplerin harcı değildir.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyada klip çeke çeke akli melaikelerini kaybetmiştir. Demokrasi için bir yol aranıyorsa Ankara'nın geniş yolları herkese açıktır. Oturacakları masaya nasıl oturacaklarını belirleyememişler. Üçüncü ittifak projesiyle HDP'yi bagaja koymaya kalkanları görüyoruz. Kılıçdaroğlu milleti barıştıracağını söylemektedir. Barış küslükte olur. Nifak saçmana tahammül etmeyeceğiz. ABD temsilcileriyle buluştuğunda, DEVA Partisi'nin ekonomi politikasını kabul edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sen önce CHP'ye oy veren kardeşlerimizle barış."
 

bahçeli kılıçdaroğlu trabzon hain