Devlet Bahçeli'den Yeni Akit'e başsağlığı mesajı

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu için başsağlığı mesajı paylaştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatından duyduğum üzüntüyü bilhassa paylaşıyor, merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Ayrıca muhterem ailesine, sevenlerine Akit Medya Grubu'na, sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Karahasanoğlu, 13 Ağustos'ta ikindi vakti Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi.

SOYLU VE KALIN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karahasanoğlu için başsağlığı mesajı paylaştı.

Kalın, "Bu gece Hakk’a yürüyen Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu beye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Tüm Akit ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Soylu ise "Allah rızası yolunda geçen bir ömür... Yaşantısı ve fikirleriyle hepimize örnek olan, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Ağabeye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah" dedi.

Devlet Bahçeli Yeni Akit akit Mustafa Karahasanoğlu