Devlet Bahçeli'den Tarkan açıklaması: Geççek şarkısı hakkında ilk kez konuştu!

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarkan'ın dünya gündemine oturan Geççek şarkısı hakkında ilk açıklama geldi. Bahçeli, "Tarkan şarkı sözleriyle 'Covid'i kastettim' diyor, 'hayır iktidarı kastettin' diyorlar" dedi.

Tarkan'ın Türkiye gündemine oturan ve dünyanın en çok konuşulanları arasına giren Geççek şarkısı hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den açıklama geldi.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:
"Tarkan bir şarkı sözü yazıp bunu seslendirdi. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da musallat olmuştur. Tarkan geçecek diyor, elbette geçecek, zillet geçecek, salgın geçecek, sorunlar bitecek buna da az kaldığı görülecek.

6 rakamına dikkat buyurunuz. Bu rakamı terse çevirince 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmek. Altıyı çevirip 9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, 9 ışıktır. Sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin göstergesidir. 2023'te geçeceğinin simgesidir.

Nitekim çoğu gitmiş azı kalmıştır. Tarkan, Covid-19'u kastettiğini söylüyor, hayır siyaset diyorlar. Fitne yayıyorlar. İktidar şarkıyla kurulmadı, bir şarkıyla yıkılamaz.

Davamızın iftar burçlarından Fethi Tevetoğlu'dur, onun kardeş torunu Tarkan'dan başkası da değildir. Buradan zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Tarkan'dan zilletin tarzanı çıkarılamaz. Tarkan'dan muhalif bir fikir üretme peşine düşenler, tavsiyem ölnce onun 'Kıl Oldum Abi' şarkısını dinlesinler."

tarkan bahçeli geççek şarkı mhp devlet bahçeli