Devlet Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya açık destek!

TAKİP ET

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu'ya destek açıklaması yaptı. Bahçeli, "Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim denilenlere aldırış etmemiz mümkün değildir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, son günlerde istifa edeceği iddiaları çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya açık destek verdi.

'Süleyman Soylu istifa etti' iddiası sonrası İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken fotoğraf

Bahçeli, Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim denilenlere aldırış etmemiz mümkün değildir" dedi.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı;
"Terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya itibar suikastlarını kaygıyla izlediğimizi ve asla kabul etmediğimizi not olarak düşmek istiyorum.

Kim demiş Sayın Soylu yalnız, kimsesiz diye. Türkiye’nin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, bölücü terör örgütüyle mücadele eden devlet adamıdır.

Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim denilenlere aldırış etmemiz mümkün değildir. Terörle mücadeleyi dağda, taşta yürüten devletimizi ön şartsız destekledik, bundan sonra da destekleyeceğiz. Bizim bu tür tahrik ve tacizlere karnımız toktur."

 

bahçeli soylu süleyman soylu akp erdoğan destek