Devlet Bahçeli'den Netflix çıkışı ve erken seçim açıklaması

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, erken seçim ve adaylık tartışmaları hakkında konuştu. Bahçeli, "Kasım'da seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor. Zillet ittifakının adayı kim olursa olsun Sayın Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir" dedi. Bahçeli'nin Netflix açıklaması ise konuşmasına damga vurdu

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, erken seçim iddiaları ve Millet İttifakı'nın adayı üzerine açıklama yaptı.

Bahçeli, "Kasım'da seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir" dedi.

NETFLİX ÇIKIŞI
Bahçeli, partisinin grup toplantısında dijital yayın platformu Netflix'i hedef aldı. Magazin programlarını da topa tutan Bahçeli, çok sert ifadeler kullandı. Bahçeli, "Netflix'de küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır." dedi.

Devlet Bahçeli şu ifadeleri kullandı:
"Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara dün olduğu gibi yarın da prim vermeyecektir. Sahte bir gülümseme ile kalabalıkların içine giren samimiyetsiz ve kifayetsiz siyasetçilerin herkesi kendileri gibi ahmak sanmaları çarpıklıktır. MHP 18 Şubat 2022'den beri 493 ilçemizi ziyaret etmiştir. Çok şükür milletimizin tamamıyla kucaklaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye'nin her yerinde milletiyle oturup kalkıyor. İnsanımıza muhabbetle dokunuyor.

Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur, 2023 yılında Cumhur İttifakı açık ara sandıktan başarıyla çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir. Çıkarsınlar adayları görsünler Hanya'yı Konya'yı.

'ERKEN SEÇİM' YANITI
Kasımda seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor. Türkiye üzerinde hesabı olanlardan kim varsa, hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir. Ortak bir aday üzerinde anlaşamayan, birbirine çalım atmaktan özel haz alan, lobilerin eline geçen siyasi partilere Türkiye'mizin emanet edilmesi, istikbalimizin hiçe sayılmasıdır. Böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek ne de milletimiz rıza gösterecektir.

Bizim elimizde bir çekiç olursa, ille de bir çizi çakmamız gerekecekse, bu çiviyi tahtaya değil, hainlerin kafalarının tam ortasına çakacağını herkesin bilmesi gerek. MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı iftiharla anlatmanın arzu ve heyecanı ile dolup taşacağız.

"SÖZDE KOMEDYENLERİN ROL ALDIĞI DİZİLER HADDİNİ AŞMIŞTIR"
Üzülerek ifade etmeliyim ki, toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma, zayıflama ve gerileme emaresi görülmemektedir. Aile faciaları, vahşet haberleri, seri cinayetler, kan donduran diğer menfur hadiseler maalesef milli vicdanı derinden yaralamaktadır.

Bazı diziler, gösterişe ve mübalağaya yaslanmış magazin programları, karamsarlık servis eden haberler hepimizi ve herkesi rahatsız etmektedir. Sabahın en erken saatlerinden gecenin geç vakitlerine kadar kavgadan, kargaşadan, kutuplaşmadan, değerlerimize yönelik linç girişimlerinden başka ekranlarda hiçbir şey göze çarpmamaktadır. Gidişat iyi değildir.

Şiddeti aşağı çekmek amacıyla konunun uzmanları ve muhatapları tarafından iştirak edilecek geniş katılımlı bir şura toplantısı başta olmak üzere her çareye müracaat edilmelidir. Netflix'de küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır.

Aile hayatı son sığınaktır. Bu sığınağın yağmalanması için planlı bir propaganda devrededir. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran ucube dizi sahnelerinin neresini beğenip takdir edeceğiz?

"ALÇAK BİR KUMPAS"
Bir yanda magazin programlarıyla gözümüzün içine sokulan bohem ve aşağılık hayatlar varken, diğer yanda bu hayatları yaşayanların özgürlükçü ve hümanist poz vermeleri çelişkidir, alçak bir kumpastır."

 

devlet bahçeli erken seçim aday adaylık mhp akp erdoğan chp iyi parti