Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e telefon: Tavsiye verdi

TAKİP ET

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşesinde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i 'geçmiş olsun' demek için aradığını yazdı. Takan, Bahçeli'nin Akşener'e doğal ilaçlar tavsiye ettiği ve 'Sık sık ıhlamur iç' dediğini belirtti.

Ocak ayında koronavirüse yakalanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e MHP lideri Devlet Bahçeli'nin “Geçmiş olsun” telefonu ettiği ortaya çıktı. Korkusuz yazarı Ahmet Takan bugünkü köşesinde Devlet Bahçeli’nin “geçmiş olsun” telefonunun ayrıntılarını yazdı. 

Takan, bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:
"İYİ Parti lideri Meral Akşener de Ocak ayının son haftasında Kovid’e yakalanmıştı. Eşi Tuncer beyle 1 hafta evde karantinada kaldı. Doğaldır ki, Meral Akşener çok sayıda ‘geçmiş olsun’ telefonu aldı. Ama öyle bir isimden telefon  geldi ki Akşener’e, o da çok hayret etti demesem yalan olur. Meral Akşener’i telefonla ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletmek için arayan İYİ Parti liderine MHP’den kopuş sürecinden beri ağır hakaretler yağdıran Devlet Bahçeli’nin ta kendisiydi. Aralarında hiçbir şey yokmuş gibi Devlet Bahçeli en nazik ses tonuyla ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Sonra, Meral Akşener’e karantina sürecinde dikkat etmesi gereken hususları teker teker sıraladı. Bahçeli, Akşener’e faydası olduğuna inandığı doğal ilaçları söyledi ve kullanmasını tavsiye etti, “Aman şunlara şunlara mutlaka dikkat et” mahiyetinde uyarıları oldu. Bahçeli, Akşener’e ısrarla “ıhlamur iç” dedi."

Takan, İYİ Parti kaynaklarına dayandırdığı bilgiyi aktarırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Akşener'i her gün arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ve Koca'nın durumu Akşener’e “Siz iyileşinceye kadar Sağlık Bakanı olarak bana zimmetlisiniz” diyerek "esprili" bir şekilde izah ettiğini belirtti.

devlet bahçeli meral akşener iyi parti chp geçmiş olsun telefon mhp ahmet takan