Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: Konuşmaları CHP'ye yakışmıyor

TAKİP ET

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Gezi için kurulan mahkemenin Nazi mahkemelerinden farkı yok" sözleri hakkında konuştu. Bahçeli, "Kemal Kılıçdaroğlu Bey'in son dönemlerdeki konuşmaları CHP'ye yakışmamaktadır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından MHP’nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Bahçeli, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun “Gezi için kurulan mahkemenin Nazi mahkemelerinden farkı yok" sözleri hakkında "Son dönemlerdeki konuşmaları çok köklü bir siyasi kurum olan CHP Genel Başkanına yakışmamaktadır" dedi.

Bahçeli şöyle devam etti:
"Bir taraftan Türkiye’nin kurucu partisi olarak iddia edeceksiniz, öbür taraftan Atatürk’e büyük ölçüde sahip çıktığınız iddiasını taşıyacaksınız, öbür tarafta da Atatürk’ün ve milletimizin ortaya koymuş olduğu ortak değerlerini tahrip eden her türlü konuşmayı rahatlıkla yapabilecek bir duruma gelmiştir. Eğer Nazi mahkemelerini incelemek istiyorsa Almanya’da özel dostları vardır, o dostlarından gerekli  bilgileri alabilirler."

bahçeli chp kılıçdaroğlu mhp bayram