DEVA Partisi yöneticisinden Andımız hakareti: "Türk'üm diye bağırmak hayvani bir ihtiyaç"

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Mustafa Yeneroğlu'nun Andımız'ın kaldırılmasına destek vermesinin ardından bir başka DEVA Partili Beytullah Aksoy skandal bir açıklama yaparak "Türk'üm diye bağırmak hayvani bir ihtiyaç" dedi.

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun okullarda Andımız'ın okunmasını yasaklayan kararının ardından tartışmalar devam ediyor. AK Parti'den istifa ederek DEVA Partisi'ne geçen Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Andımız'ın kaldırılmasına destek vermişti. Yeneroğlu'nun ardından bir başka DEVA Partili Beytullah Aksoy, skandal bir açıklama yaparak, "Türk'üm diye bağırmak hayvani bir ihtiyaç" dedi.

Andımız üzerinden hakaret eden DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Aksoy, "Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir. Bir toplum, hayvani ihtiyaçlarını önceliklendiren bireylerden oluşursa orada zihinsel gelişimden söz edilemez" ifadelerini kullandı.



DEVA Parti vekil Yeneroğlu, ikinci bir paylaşım yaparak, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu operasyonuna “Andımız” adını vermesine tepki gösterdi. Üst üste skandal açıklamalar yapan Yeneroğlu, Emniyet Müdürü Metin Alper’in görevden alınmasını istedi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden Andımız paylaşımı


AK Parti, HDP, Gelecek ve DEVA Andımız karşıtı ittifakta birleşti


DEVA Partisi, Andımız'ın kaldırılmasına destek verdi!



 

deva partisi ali babacan andimiz beytullah aksoy türküm