Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan seçim açıklaması: Büyük bir değişiklik olacak

TAKİP ET

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara'nın Çubuk ilçesine yaptığı ziyaret sırasında önümüzdeki seçimlere yönelik dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin her yerinde çok güçlü bir değişim talebi var diyen Babacan 'Bu seçimde büyük bir değişiklik olacak" iddiasında bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Çubukta yaptığı ziyaretlerde yurttaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Yaptığı bir ziyarette, tüm Türkiyeyi gezdiğini söyleyen Babacan, Türkiyenin her yerinde çok güçlü bir değişim talebi var diye konuştu.

Seyir halindeyken Babacanı gören kadın minibüs şoförü, aracının penceresinden Babacana seslendi. Şoförün Dolmuşçuyu ezdirmeyin Allah aşkına. Biz bittik. Bizi bitirdiler sözleri üzerine Babacan Lastik, yedek parça, motorin Hepsinin farkındayız. Çalışacağız diye karşılık verdi.


"ÇABUK TOPARLAR"

Ziyaret ettiği bir esnaf, Babacana Fazlasıyla çalışıyoruz ama çalıştığımızın hiçbir değerini bulamıyoruz. Her gün zam, her gün zam Bıktık. İsyan edecek o kadar çok şey var ki Allah kurtarsın bizi. Gelecek adama Allah kolaylık versin. Onu da düşünüyoruz dedi.

Babacan bu sözleri Seçime kadar böyle. Seçime kadar düzelmez. Seçimler olsun, çabuk toparlar. O işlerle biraz uğraştık. Dışarıdan zor gibi görünüyor ama dürüst ve ehil kadroyu kilit noktalara getirdiğin anda memleket ayağa kalkıyor diye yanıtladı.


"DÖVİZ KURUYLA İLGİLİ SARSINTILAR İÇ KAYNAKLI"

Babacan katıldığı bir sohbette ekonomiyi Dengeler tamamen bozuldu. Bunun bir kısmı pandemi ve sonrasındaki dünyadaki ekonomik şartlar gerçekten karışık gidiyor. Bir kısmı dış kaynaklı. Ama önemli bir kısmı da iç kaynaklı. Döviz kuruyla ilgili bütün bu sarsıntılar tamamen iç kaynaklı. Dünyada döviz kurları bu kadar dalgalı değil. Bir tek Türkiyede Toplam enflasyon da savaşan ülkelerde, Rusyada ve Ukraynada, bakıyorsun, yüzde 15-20 Bizdeki kadar yüksek enflasyon ne G20de ne OECDde var sözleriyle değerlendirdi.

"ÇOK GÜÇLÜ BİR DEĞİŞİM TALEBİ VAR"

Partisinin çalışmaları için tüm Türkiyeyi gezdiğini söyleyen Babacan Bu seçimde büyük bir değişiklik olacak. Türkiyenin her yerini geziyoruz. Geçen ay 18 ile gittim. Türkiyenin her yerinde çok güçlü bir değişim talebi var ifadelerini kullandı.

ali babacan deva partisi