Destan dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Destan dizisi konusu nedir?

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayından kaldırılmasının ardından Destan dizisi için artık heyecan dorukta. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar yer alıyor. Peki Destan dizisi ne zaman yayınlanacak? Konusu ne? İşte detaylar...

Destan dizisi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer almayı hedefleyen Destan dizisinin yayın tarihi belli oldu.

DESTAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?
ATV'de yayınlanacak olan Destan dizisinin ilk bölümü 23 Kasım Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.

DESTAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
'Destan' dizisi, Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını kılıç, yüreklerini kalkan yaparak imkansızı başarmalarını konu alıyor.

DESTAN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?
Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı merakla beklenen dizinin oyuncuları arasında Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır ve Esra Kılıç da yer alıyor.

destan dizi ebru şahin ecem sena bayır atv edho