Desa CEO'su Burak Çelet: Ulus'ta daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık

TAKİP ET

Desa CEO'su Burak Çelet, çarpıcı açıklamalr yaptı. İtalya'da üretim tesisi açacaklarını belirten Çelet, "Ulus'ta 2+1 daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık" dedi.

Desa CEO'su Burak Çelet, İtalya'da üretim tesisi açacaklarını belirterek, "Ulus'ta 2+1 daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık" dedi.

Desa'nın İtalya'da bir üretim tesisi açmak için harekete geçtiğini belirten Çelet, fabrikanın Toskana bölgesinde bulunduğunu dile getirdi.

Habertürk'ten Yiğitcan Yıldız'ın haberine göre, fabrika 2023'ün ilk çeyreğinde faaliyete geçecek. Toskana'daki fabrika sayesinde önyargıları kırmayı hedeflediklerinin altını çizen Çelet, "Fabrikayı, Ulus'ta 2+1 daire fiyatına aldık. 2 bin metrekarelik alanda kurulan tesisin 4'te 3'ünün yenilenmesi tamamlandı" dedi.

Çelet, "Türkiye'de doğan, bu topraklarda üreten ve büyüyen, yarım asrı geride bırakmış bir Türk şirketi olarak, deri modası gibi İtalya'nın uzman olduğu bir sektörde söz sahibi olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Açıklamalarının devamında ise Çelet, resesyon dönemlerinde lüks tüketimin daralmadan en az ve en son etkilenen segment olduğunun altını çizerek, "Gelir dağılımı bozulduğu için zenginin daha zengin olduğu bir dönemden geçiyoruz. Geliri daha yüksek lüks segment müşterisi harcamalarını daha az erteliyor" dedi.

Desa İtalya Ulus fabrika