Derbide hakem skandalı: Arda Kardeşler'e kripto para soruşturması!

TAKİP ET

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide para atışı sırasında yaşanan skandal ortaya çıktı. Hakem Arda Kardeşler'in para atışını kripto para Bitcoin ile yaptığı tespit edildi. TFF, soruşturma başlattı.

Süper Lig’in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin 1-1 berabere kaldığı derbinin hakemi Arda Kardeşler hakkında soruşturma başlatıldı.

TFF karşılaşma öncesi yapılan para atışında Bitcoin kullanan Arda Kardeşler hakkında soruşturma başlatıldığını resmi sitesinden duyurdu.

Derbideki para atışının TFF ve MHK'nın bilgisi olmadan, Bitcoin ile yapıldığ ortaya çıktı. TFF, Arda Kardeşler hakkında soruşturma başlatıldığını açıkaldı.

Federasyonun açıklaması şöyle:
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının hakemi Arda Kardeşler’in para atışını TFF ve MHK'nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır.

Şiddetle karşı olduğumuz söz konusu olayla ilgili Federasyonumuz tarafından soruşturma açılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

derbi fenerbahçe beşiktaş futbol kripto kripto para